"Oslobođenje" Beograda 1944.

 Преносим Вам један текст у вези "ослобађања" Београда 20.10.1944. 👇



Немачког окупатора у Србији (и Београду) нису отерали Тито и патизани! Отерали су их ови људи са слике.


Тито и његова партијска паравојска "партизани" су се од новембра 1941. године налазили на западу, у босанској Крајини, на територији Павелићеве НДХ. Никада нису били ни близу Београду, све док септембра 1944. године пола милиона војника Трећег украјинског фронта совјетске Црвене армије нису из правца Румуније и Бугарске прешли на нашу територију.


Пола милиона бораца Стаљинове Црвене армије су довели и Хрвата Тита и комунисте на власт у Србији!


На слици видите праве победнике Другог светског рата, припаднике Стаљинове Црвене армије, након борби за заузеће Београда, 19. и 20. октобра 1944. године.


Без њих и без Британаца који су наоружали Тита до зуба и дали му бомбардере који су служили као Титова ескадрила бесомучно бомбардујући српске градове по Титовој жељи и одабиру мета током 1944. године, Тито и комунисти НИКАДА не би узели власт.


Зашто се то тврди?


Просто зато што је већина Срба презирала комунисте. Видели су их на делу током трајања Ужичке совјетске републике 1941. године и "пасја гробља" којa су пунили српским цивилима током 1941. и 1942. године итд.


Познато је и истраживање јавног мњења у окупираној Србији из 1944. године, које су спровели немачки Гестапо на челу са Рајнхардом Генелом, које показује да је највећу подршку имао Дража Михаиловић са 80%, други је био Милан Недић са 15%, а иза њих су Јосип Броз Тито и Димитрије Љотић који су делили 5% подршке становништва.


То су знали и Тито и његови партизани, па је Титов министар унутрашњих послова Јово Капичић на пример јавно говорио:


"Србија је већином била за четнике, не за партизане, то вам ја кажем. Србија је била везана за свога краља, династију, Цркву, која је у души народа, и интелектуалце какав је био Слободан Јовановић".


Други светски рат код нас су одлучиле стране силе, претходним договором о подели сфера утицаја у Европи 1943. године и уласком пола милиона страних совјетских трупа у нашу земљу, септембра и октобра 1944. године и њиховом подршком савезничким бомбардовањима. 


Други светски рат код нас НИЈЕ решен захваљујући храбрости и визионарству Тита и његових партизана, као и народној подршци партизанима који су се самоубилачки борили и страдали. Рат су решили странци (као на Косову и Метохији 1999. године) и они су за руку узели Тита и довели га на власт. То је једина истина!


Коментари

Популарни постови са овог блога

Церска битка - 10 ствари које треба да знате о њој

Војвода Степина Пензија

Mihajlo Pupin

MISTERIJA „PIERCE-ARROW SEDANA“ VOŽENOG BEZ MOTORA: GDE JE NESTAO TESLIN AUTO NA KOSMIČKU ENERGIJU?

Gvozdene Čiče